Op zoek naar Eigenaar domeinnaam?

Eigenaar domeinnaam
Whois: eigenaar domeinnaam opzoeken.
Zelf website bouwen. We reageren onmiddellijk. 32 02 247 37 20. All rights reserved. Zelf website bouwen. Register SA Register.be Roodebeeksesteenweg 206 1200 Brussels VAT BE 0890.084.371. Register.be is a division of Intelligent NV/SA Sitemap Prijs 1ste jaar, daaropvolgende jaren normale prijs.
eigenaar domeinnaam opzoeken.
Als we op zoek zijn naar de contactgegevens van een eigenaar van een domeinnaam hetzij een email adres of een telefoonnummer, dan kunnen we aan de hand van een eenvoudig online programma de gegevens van eigenaar opvragen. Zoiets heet een whois check, we vragen dan de gegevens op waarmee de webmaster het domeinnaam heeft geregistreerd.
SIDN: Domeinnaam zoeken.
Home nl-domeinnaam Domeinnaam zoeken. Wil je weten of een domeinnaam nog vrij is? Of wil je weten wie de eigenaar is? Gebruik de balk op de homepagina: check hier je nl-domeinnaam. Je ziet dan of de naam vrij is, of wat de status van de domeinnaam is.
Webwijzer.nl De eigenaar van een domeinnaam achterhalen.
Wie om welke reden dan ook contact wil opnemen met de persoon achter een website, kan in een Whois register opzoeken op wiens naam de domeinnaam staat. Vaak is dit de eigenaar van de website, of een bedrijf dat in contact staat met de eigenaar zoals de webdesigner.
WHOIS IP: Whois IP of Whois domein.
Een WHOIS-query van een domeinnaam geeft de gegevens terug van de domeinnaamhouder of licentiehouder aka eigenaar' van het domein. Elk TLD heeft andere whoisservers, en de informatie per whoisserver kan verschillen. In veel gevallen kan je via de whois-webservice van het TLD meer info opvragen.
Hoe kan ik de eigenaar van een domeinnaam achterhalen?
De locatie van de whois-databank en welke informatie je er in kan vinden is daarom afhankelijk van de extensie van de domeinnaam. Per domeinnaam zijn er ook meestal verschillende contacten beschikbaar: de domeinnaamhouder, de onsite of administratieve contactpersoon, de techniche contactpersoon, en een contact verantwoordelijk voor de betaling van de domeinnaam. Als je de eigenaar van een domeinnaam zoekt, dan neem je best contact op met de domeinnaamhouder.
Wie is de houder van een domeinnaam en welke regels hanteert DNS Belgium? DNS Belgium.
De domeinnaam van de onderneming kan niet gegijzeld worden door een werknemer die plots vertrekt of die ontslagen wordt en die probeert om via de beherende registrar de domeinnaam te transfereren, te deleten of te koppelen aan een andere website.
DNS Belgium.
Anonimiteit bij registratie domeinnaam: een goed idee? Er duiken de laatste tijd registrars op bij wie u anoniem een domeinnaam kunt registreren. De WHOIS-gegevens zouden niet uw contactgegevens vermelden als eigenaar van de domeinnaam, maar die van de registrar in kwestie.

Contacteer ons