Op zoek naar domein verkopen?

domein verkopen
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Domeinen verkopen op het grootste handelsplatform voor domeinnamen. Sedo is uw beste partner bij de verkoop van uw domeinnaam. Wij bieden u de grootste keuze aan verkoopopties op de domeinmarkt en u beslist, welke voor uw domein het meest geschikt is!
Domeinnaam kopen of verkopen.
Tags: domein, domeinnaam. Wil je een domeinnaam kopen of juist verkopen? Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. Een domeinnaam verkopen.
Geld verdienen met domeinnamen ZDNet.be.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! De makkelijkste manier om geld te verdienen met domeinnamen, is niet door ze voor een hogere prijs te verkopen, maar door ze te parkeren. Je registreert dan een domeinnaam zonder hem daadwerkelijk te gebruiken voor een goed uitgebouwde site.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Vul hieronder het nummer in. Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Benader andere partijen die een gelijkaardig project hebben, en bied hen de domeinnaam aan. Hebt u nog geen website op deze domeinnaam, maak dan een zogenaamde parkeerpagina" aan, met de vermelding dat de domeinnaam te koop is. Via gespecialiseerde veilinghuizen zoals Sedo.com kan u uw domein openbaar laten verkopen.
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Veronika Rutten 10 januari 2017 om 2130.: Wat kan ik voor een domein naam vragen? Heeft u indicatie? Kevin 25 januari 2017 om 1710.: Dat is lastig in te schatten. Wat ik je kan adviseren is om op https//sedo.com/: te zoeken naar soortgelijke domeinen zodat je kunt zien wat ervoor gevraagd wordt. Hier kun je vervolgens je eigen verkoopprijs op baseren. Jet letterman 31 januari 2017 om 1907.: Wij zijn vandaag benaderd door een Duits bedrijf dat er een computer bedrijf onze domeinnaam wil overnemen en nu? We hebben geen idee hoe dat werk het is nu 15 jaar ons bedrijfsnaam dus groothandels, kvk, briefpapier, noem alles maar op. Graag uw advies wat te doen? Kevin 01 februari 2017 om 0933.: Ik vind het lastig je te adviseren hierin. Wil jij überhaupt je domeinnaam verkopen aan de geïnteresseerde partij?
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Exclusief voor Sedo-klanten: ons globale verkoopnetwerk met meer dan 650 internationale partners voor maximaal bereik en driemaal snellere verkopen. Wetenschappelijk onderbouwd: onze experts stellen een gedetailleerd rapport op voor uw domein en of uw domeinportfolio. Hebt u al een overeenkomst bereikt voor uw domein?
Domein Shop.
U bevindt zich hier: Home. Domein-shop.be Opgestart in 2012 door een groep van domeinnaam opkopers. Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen. Plaats uw zoekertje. Doorzoek alle aanbiedingen. Zoek een domein.

Contacteer ons