Resultaten voor subdomein

subdomein
ShopFactory User Forum View topic Subdomein.
Is het mogelijk om een subdomein aan te maken bijvoorbeeld www.spina-bac.nl/wederverkopers. uiteraard wel op de zelfde website zodat wij gewoon onze betaalsystemen etc. en dat je op die pagina moet inloggen om verder te gaan en daar vervolgens staffel kortingen kunt geven.
Hoe kan ik een subsite aanmaken? Combell Support.
Kent u uw huidige registrar niet, dan kunt u die informatie wellicht vinden bij http//www.who.is/. Bepaal of de subsite een domeinnaam of subdomein zal zijn. Voor een subdomein.: Geef het subdomein een naam. Klik op Domeinnaam toevoegen. Wijzig het pad van de map indien gewenst.
Lezersvraag: Subdomein of losse domeinnamen?
geen extra kosten. Korte intro: Subdomein, domeinnaam en Top Level Domain. Voor degene die nog niet exact weten wat hiermee wordt bedoeld bekijk de onderstaande URL eens.: blog groen is een subdomein, ook wel third level genoemd.; karelgeenen blauw is de domeinnaam, ook wel second level genoemd.;
Hoe voeg ik een subdomein toe Helpdesk Nxs Internet BV.
Klantsysteem home Helpdesk Hosting Linux cPanel Hoe voeg ik een subdomein toe. Hoe voeg ik een subdomein toe. In cPanel heeft u de mogelijkheid om voor een subdomein een website aan te maken bijvoorbeeld test.domein.ext. U gaat naar Domeinen Subdomeinen.
Active24 Support Hoe voeg ik een subdomein toe.
Hoe voeg ik een subdomein toe. Deze handleiding laat zien hoe je een subdomein toevoegt in het MyActive24 Controlepaneel. De hostnaam verbindt een webhostingservice aan een domein, terwijl een subdomein een domein onder een bestaande domeinnaam is met een eigen naamservice referentie.
Subdomein gebruiken Vevida.
U bent hier: Home Help Domein Subdomein gebruiken. Bezoekers kunnen uw website bereiken via de naam van uw domein. Sommige domeinen gebruiken ook een subdomein om dezelfde of juist andere inhoud aan bezoekers te tonen. Het bekendste subdomein is www.
Subdomein Wikipedia.
Een subdomein is een domein dat deel uitmaakt van een groter domein, het enige domein dat niet ook een subdomein is het hoofddomein rootdomein. Bijvoorbeeld email.voorbeeld.com en kalender.voorbeeld.com zijn subdomeinen van het domein voorbeeld.com, die op zijn beurt een subdomein is van het com top-level-domein TLD.
Subdomein of IP-adres.
Subdomein SRV record: mijnserver.dmch.nl dit adres geef je aan je vrienden om in hun minecraft in te voeren, geen poort nummer nodig. Waarom een subdomein? Een subdomein is veel makkelijker te onthouden dan een ip-adres. Ook is het grote voordeel mocht het ip-adres veranderen dan word het subdomein aangepast naar het nieuwe ip-adres.

Contacteer ons