Zoeken naar Naam Registreren

Naam Registreren
Handelsnaam en vennootschapsnaam Ondernemingen Zelfstandigen Home.
Een formele registratieprocedure is dus niet vereist om rechten op een bepaalde handelsnaam te verwerven, maar om het eerste gebruik te bewijzen kan het wel nuttig zijn de handelsnaam te laten registreren bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Een handelsnaam houdt het recht in om derden te verbieden om een identieke of een gelijkaardige naam te gebruiken op zodanige wijze dat verwarring wordt gesticht.
Domeinnaam registreren DNS Belgium.
Als u een domeinnaam met een andere extensie dan be, vlaanderen of brussels wil registreren, verwijzen we graag naar het overzicht van de instanties die voor de andere topleveldomeinen verantwoordelijk zijn. Hoe vraagt u een domeinnaam aan? Kies een naam.
Een naam zoeken en registreren Poppunt.
If you're' a human and see this, please ignore it. I'm' a scraper! Mzkt zkt mzkt. Home Advies Popadvies Eerste stappen Een band beginnen Een naam zoeken en registreren. Learn to play. Een band beginnen. Een naam zoeken en registreren.
Je merknaam registreren in 4 stappen.
Hoewel het niet verplicht is, heeft het registreren van je merknaam voor jou als ondernemer toch heel wat voordelen: je naam is dan tien jaar lang beschermd zodat hij niet gebruikt mag worden door anderen. Maar welke stappen moet je zetten om je merknaam te beschermen?
Merknaam registreren Hoe doe je het en wat zijn de kosten?
Zo is de naam intellectueeleigendom.nl niet als naam te registreren. Als eenmaal duidelijk is dat jouw merknaam niet te beschrijvend is en voldoet aan de eerder genoemde materiƫle eisen, dan kun je het merk online deponeren. Dit geldt voor jouw naam en/of logo.
Keuze van de naam van de onderneming Ondernemingen Zelfstandigen Home.
En het merk? Terwijl de handelsnaam en de maatschappelijke naam merktekens zijn van de onderneming zelf, is het merk het merkteken van de producten of diensten van de onderneming. Natuurlijk mag eenzelfde teken worden gekozen als merk en als handelsnaam. U kunt uw merknaam ook deponeren als Benelux merk als gemeenschapsmerk Europese Unie of wereldmerk om van een grotere en uitgebreidere bescherming te genieten. Om beschermd te zijn moet u het merk registreren volgens een bepaalde procedure.
Alvorens een merk te deponeren Ondernemingen Zelfstandigen Home.
Ook na de registratie moet u aandachtig blijven voor de handhaving van de verkregen merkrechten en dat de gerechtelijke procedures die daarbij moeten worden gevoerd wel een belangrijke uitgavenpost kunnen vertegenwoordigen. U kunt eventueel, als alternatief, overwegen om geen merkregistratie te nemen en een teken gewoon te gebruiken, eventueel ook als handelsnaam, wanneer u slechts van plan bent lokaal actief te zijn. Een latere merkregistratie van een derde zal u dan alvast niet kunnen verhinderen deze naam verder te blijven gebruiken.
Registreer en bescherm je merknaam of handelsnaam. Neem geen risico.
Het registreren van een merk kan in de vorm van een louter beeldmerk, een woordmerk, of een in de vorm van een complex merk welke zowel een afbeelding als een tekst die van handelsnaam bevat. Twijfel niet langer, en bescherm je naam of beeld tegen concurrenten.

Contacteer ons