Resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen, dan wanneer je zelf de onderhandeling doet. Domeinhandel via social media. Naast de 2 bovenstaande mogelijkheden zijn er ook mogelijkheden om je domeinnaam via social media te verhandelen.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Lees hier wat andere bedrijven en personen bereikt hebben door de aankoop van de perfecte domeinnaam! com Featured TLD of the month. Overzicht van onze domeinnaam diensten Onze diensten bieden service op maat. Domeinnaam waardebepaling Verneem hoeveel uw domeinnamen werkelijk waard zijn. Domeinbemiddeling domein aankopen of uw premium domeinen verkopen.
Verkoop nu op de Domeinnaam veiling Catawiki.
Catawikis domeinnaam veilingen hebben verschillende waardevolle domeinnamen voorbij zien komen, waaronder cheaphotels.amsterdam die voor 8.016 werd verkocht en festivals.amsterdam die 2.164 opleverde. Of u nu een zeer populair domein of een minder bekend webadres wil verkopen, Catawikis domeinnaam veilingen zijn de beste plek om uw domeinnamen te verkopen.
Een domeinnaam doorverkopen.
Hier krijgt u de werkwijze bij een be domeinnaam. Voor andere extensies gebeurt dit op een gelijkaardige manier. U stuurt ons een e-mail met de aanvraag voor een trade. Vermeld zeker de domeinnaam, uw klantid en de gegevens van de aankoper.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Benader andere partijen die een gelijkaardig project hebben, en bied hen de domeinnaam aan. Hebt u nog geen website op deze domeinnaam, maak dan een zogenaamde parkeerpagina" aan, met de vermelding dat de domeinnaam te koop is. Via gespecialiseerde veilinghuizen zoals Sedo.com kan u uw domein openbaar laten verkopen.
Geld verdienen met domeinnamen ZDNet.be.
domeinnaam, internet, nieuws, rijk, url. Geld verdienen met domeinnamen. De makkelijkste manier om geld te verdienen met domeinnamen, is niet door ze voor een hogere prijs te verkopen, maar door ze te parkeren. Je registreert dan een domeinnaam zonder hem daadwerkelijk te gebruiken voor een goed uitgebouwde site.
Domein Shop.
Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen. Plaats uw zoekertje. Doorzoek alle aanbiedingen. Zoek een domein. Domein-shop.be Opgestart in 2012 door een groep van domeinnaam opkopers. Plaats hier gratis je domeinnaam te koop of kom in contact met aanbieders van top domeinnamen.
Domeinnaam kopen of verkopen.
Een domeinnaam verkopen. Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen.

Contacteer ons