Meer resultaten voor Domeinnaam prijs

Domeinnaam prijs
Domeinnaam Registreren Prijzen vergelijken.
De prijs van domeinnamen ligt zoals je ziet niet vast, elk bedrijf bepaalt haar eigen prijs voor de registratie van een domeinnaam. Waar ligt dan het verschil? wel om eerlijk te zijn is er geen verschil, een domeinnaam is een domeinnaam, niets meer, niets minder.
Domeinnaam registreren DNS Belgium.
U hoeft geen inwoner van Belgiƫ te zijn of als bedrijf niet in Belgiƫ gevestigd te zijn. Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kan u dus niet kopen of als uw eigendom beschouwen.
Domeinnaam Prijs? Bekijk kostprijs per domein van 1000 extensies.
Registreert u dit domein zonder er recht op te hebben, riskeert u dat de registratie wordt geannuleerd. Ik ga akkoord met bovenstaande berichtgeving en bevestig dat ik met de registratie van deze domeinnaam niet inga tegen de rechten van de merken hierboven opgelijst.
Hoeveel bedraagt de kostprijs van een domeinnaam?
De koppeling van het domein naar uw webhostingpakket en de koppeling naar uw mailbox zijn meestal gratis diensten die bij het registreren van een domeinnaam worden geleverd. Bij Publi4U betaalt u 25 euro per jaar voor een domeinnaam met extensie be, nl, com, eu. Voor de prijs van andere domeinnaam extensies neemt u best even vrijblijvend contact met ons op via 056/32.32.01.
Prijzen domeinnamen Alle domeinnaamextensies Hostnet.nl. 87 Chat Outline. 30 Phone Outline.
Goed om te weten. Een domeinnaam wordt automatisch aan het einde van de contractperiode verlengd. Wij houden je hiervan ruim van tevoren per e-mail op de hoogte, zodat je op tijd kunt beslissen of je jouw domeinregistratie wilt verlengen of opzeggen. Opzeggingen dienen uiterlijk tot 1 maand voor het eind van de contractperiode bij Hostnet binnen te zijn. Je geeft deze eenvoudig door via Mijn Hostnet. Eventuele korting geldt uitsluitend bij nieuwe bestellingen. De genoemde prijzen zijn prijzen per jaar. Alle vermelde actieprijzen gelden gedurende de eerste contractperiode. Sommige domeinen zijn binnenkort beschikbaar en zijn nu al te reserveren voor 3. De jaarprijs is op dit moment nog onbekend, maar wij houden je per e-mail op de hoogte van de prijs en startdatum.
Domeinnaam prijs.
Hoe registreer ik een domeinnaam? Prijzen van domeinnamen verschillen, afhankelijk van hun extensie. De domeinnamen worden door verschillende instanties beheerd. Deze mogen vrij hun prijs kiezen. Bij Domeinnaam.com krijgt u niet enkel een domeinnaam, maar ook nog Domain Intro, een formule die bestaat uit url en mail forwarding.
Registreer nu uw domeinnaam tegen de goedkoopste prijs HostYou.
Heeft u een nieuw product of een nieuw bedrijf, zoek dan snel hierboven of uw domeinnaam nog beschikbaar is! Waarom een domeinnaam bij HostYou registreren? Het is belangrijk om deze naam bij een betrouwbare en onafhankelijke partner onder te brengen.
Wat kost een domeinnaam? Combell.
Verder hangt de prijs ook af van de periode waarvoor u de domeinnaam wil registreren. Een domeinnaamregistratie voor 10 jaar zal bijvoorbeeld minder kosten dan wanneer u de domeinnaam maar voor 1 jaar registreert. Voor een overzicht van de prijzen van al onze extensies kunt u hier terecht.

Contacteer ons