Op zoek naar Domeinextensies?

Domeinextensies
Nieuwe domeinextensies, gTLD-extensies Ontdek je volgende domein GoDaddy BE.
Dankzij de nieuwe gTLD's' kunnen sprekers van bijna 36 talen, waaronder Arabisch, Chinees en talen gebaseerd op het Cyrillisch alfabet, voor het eerst hun eigen domeinextensies hebben. Dit is enorm handig voor bedrijven die hun producten promoten in landen waar deze talen worden gesproken.
Wat zijn goede domeinextensies?
Omdat er vandaag de dag zoveel keuzemogelijkheden voor domeinextensies zijn, vind je hieronder een beknopt overzicht van wat er allemaal verkrijgbaar is, wat in mijn optiek de beste toepassingen van de verschillende extensies zijn en welke domeinextensies waardevol zijn als je zelf je eigen website begint.
Google zet met abc.xyz de nieuwe domeinextensies op de kaart Combell blog.
Nieuwe domeinextensies onder de aandacht. Verschillende media zijn meteen op deze ongelooflijk knappe strategische zet gesprongen. Forbes verhaalt de achtergrond van de nieuwe domeinextensies, en laat enkele bedrijven aan het woord die recent de kans gegrepen hebben om hun bedrijfsnaam te registreren met de nieuwe domeinextensie.
Nieuwe Domein Extensie? Goedkoop in alle Domeinextensies!
Sinds januari 2014 worden geleidelijk nieuwe generieke domeinextensies gelanceerd die extra duidelijkheid geven aan het onderwerp van de website waarvoor ze gebruikt worden. Deze nieuwe domein extensies zijn vaak een goed alternatief voor een nl, be, com, eu of net domeinnaam.
Ruim 300 verschillende domeinextensies SoHosted.
LOGIN VOOR WEBMAIL. Je bent hier.: Op deze pagina vind je ruim 300 domeinextensies die je direct kunt registreren. De prijzen die je ziet zijn per jaar. Pre-order domeinextensies vind je op de pagina nieuwe domeinnamen. Top 10 nieuwe extensies.
Domeinnaam extensies Kies uit 450 nieuwe domeinextensies.
Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies zit je bij TransIP altijd goed! Mocht de nl of com variant reeds geregistreerd zijn door iemands anders, kan je altijd nog een domeinnaam registeren met een andere domeinextensie.
Domeinregistratie bij TransIP. Registreer eenvoudig jouw domein!
Maandelijks komen nieuwe extensies beschikbaar, dus hou ons in de gaten! Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies zit je bij TransIP altijd goed. Check hieronder alle beschikbare domeinextensies en de bijbehorende prijzen. Door op Meer informatie te klikken kan je specieke informatie over de extensie bekijken.
De 500 nieuwe domeinextensies.
Ontspanning: vooral reizen. Onder de nieuwe domeinextensies gelinkt aan hobby's' en ontspanning, nemen termen over reizen het grootste aandeel in. De nieuwe domeinextensies zijn voornamelijk Engelse termen, maar reizen is de meest internationale categorie, met voyage, reise, travel en viajes.

Contacteer ons