Meer resultaten voor domeinnaam verhuizen

domeinnaam verhuizen
Hoe werkt een domeinnaam verhuizing? Versio.
Een domeinnaam verhuizing houdt in dat u uw domeinnaam verhuist van de ene provider naar de andere. In dit geval verhuist dus alleen het domeinnaam zelf, de website dus de bestanden, databases en dergelijke worden niet mee verhuisd, deze moet u zelf verhuizen.
Mijn domeinnaam verhuizen.
U gaat naar onze homepage en u vult daar de domeinnaam in die u wil verhuizen. Uw domeinnaam is niet beschikbaar. Daarom moet u de optie Verhuizen aanvinken. Klik op de knop met opschrift Ik wil verder met de bestelling.
e-Dot Domeinnaam verhuizen.
Indien u een hostingpakket wenst en de huidige inhoud van uw website niet zelf kunt of wilt verplaatsen van uw huidige registrar naar uw e-Dot hostingpakket bieden wij tevens een verhuis service als mogelijkheid, wij zullen in dat geval zorg dragen voor de verhuizing van uw domeinnaam en website. Home Domeinregistratie Domeinnaam verhuizen.
Domeinnaam verhuizen.
Let erop dat u een kopie van een geldig legitimatiebewijs voor particulieren of een kopie van het uittreksel van Kamer van Koophandel voor zakelijke gebruikers meestuurt. Stuur een schriftelijke bevestiging naar uw huidige deelnemer dat u de geregistreerde domeinnaam gaat verhuizen naar TOPXS.nl dit geldt alleen voor nl domeinnamen. Klik hier om uw domeinnaam te verhuizen.
Domeinnaam verhuizen naar Xel Media Ouderwets goede service.
Rond uw bestelling af en uw domeinnaam wordt binnen enkele dagen naar Xel Media overgezet. Een uitgebreide handleiding kunt u vinden op de pagina: domein verhuizen. Wilt u uw website naar Xel Media verhuizen en heeft u daarbij ondersteuning nodig?
Mijn domeinnaam verhuizen.
U gaat naar onze homepage en u vult daar de domeinnaam in die u wil verhuizen. Uw domeinnaam is niet beschikbaar. Daarom moet u de optie Verhuizen aanvinken. Klik op de knop met opschrift Ik wil verder met de bestelling.
NederHost Domeinnamen verhuizen.
U verhuist net zo makkelijk één als meerdere domeinnamen; zet de te verhuizen domeinnaam of domeinnamen in onderstaand tekstvak en klik op Bestellen om de verhuisstatus te controleren. Controle van de door u opgegeven domeinnamen kan enkele seconden duren, mede afhankelijk van het aantal domeinnamen dat u invoert.
Domeinnaam verhuizen in 3 stappen SoHosted.
BESTEL DE DOMEINNAAM OP ONZE WEBSITE. Vul bovenaan deze pagina de domeinnaam in die je naar ons toe wil verhuizen en klik op check. Klik vervolgens op de verhuizen knop achter de domeinnaam die je wil verhuizen. Volg de instructies van het bestelsysteem.

Contacteer ons